REKLAM ALANI
REKLAM ALANI

İletişim Başkanı Altun: Cumhurbaşkanımız Narin’in canına kast edenlerin hesap vermesi için soruşturmayı takip ediyor

Diyarbakır’da 21 Ağustos’tan beri aranan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninin bir çuvalın içinde bulunması tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından küçük Narin için bir taziye mesajı yayınladı. Altun mesajında; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, hâlihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin Güran’ın canına kast edenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip ettiğini söyledi.

  • 08 Eylül 2024
  • 19 kez görüntülendi.
İletişim Başkanı Altun: Cumhurbaşkanımız Narin’in canına kast edenlerin hesap vermesi için soruşturmayı takip ediyor
REKLAM ALANI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Diyarbakır’da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran için sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayınladı. İletişim Başkanı Altun mesajında; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, hâlihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin Güran’ın canına kast edenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un paylaşımı şu şekilde;

Diyarbakır Bağlar’da 19 gün önce kaybolan ve ilk dakikadan itibaren güvenlik birimlerimiz tarafından aranan Narin kızımızın cansız bedenine ulaşılmış olması hepimizi kahretmiştir.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hâlihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin kızımızın canına kast edenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip etmektedir.

Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz. Mekanı cennet olsun…

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ