REKLAM ALANI
REKLAM ALANI

İsmail Kılıçarslan PKK’nın ‘Kıbrıs’ çıkışının ardındakileri ‘Esad Coşan Hocaefendi’ örneğiyle anlattı: Amerikan emperyalizmi sağdan soldan Türkiye’de

Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçarslan, İsrail tehlikesini görmezden gelen CHP’ye yönelik eleştirilerde bulunup PKK elebaşı Duran Kalkan’ın son ‘Kıbrıs’ açıklamalarına değindi. Teröristbaşının “Türkiye parçalanacak” masalına “Biz uşaklığı kabul etmeyiz” diyerek sert çıkan Kılıçarslan, merhum Esad Coşan Hocaefendi’ye iletilen ve reddettiği tekliften bahsetti. “PKK ve FETÖ’nün bu teklifi kabul ettiğine dair hiç şüphemiz yok.” diyen Kılıçarslan, “Amerikan emperyalizmi sağdan soldan Türkiye’de. Osman Kavala kimin teklifini kabul etti?” vurgusunu yaptı.

İsmail Kılıçarslan PKK’nın ‘Kıbrıs’ çıkışının ardındakileri ‘Esad Coşan Hocaefendi’ örneğiyle anlattı: Amerikan emperyalizmi sağdan soldan Türkiye’de
REKLAM ALANI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün TBMM’de yaptığı konuşmada, Orta Doğu’da soykırım yapan terör devleti İsrail’in gözünü Türkiye’ye dikeceğini vurguladı.

Bu açıklamayı CHP yandaşı Sözcü TV’de değerlendiren CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat,
“İsrail’in Orta Doğu’daki soykırım saldırılarını ve sonraki hedefi Türkiye olamaz çünkü İsrail ile Türkiye arasında herhangi bir sorun yok.”

açıklamasını yaptı.

Söz konusu çıkış tvnet’te canlı yayınlanan Siyaseten programında ele alındı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“CHP, siyonistin tehdit olmadığına bizi ikna etmeye çalışıyor”

Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçarslan, CHP’li Fırat’ın içine düştüğü hezeyana,
“Sen ve senin gibilerin bilinci o kadar güdük ki, 170 kilometre ötene gelmiş siyonistin tehdit olmadığına bizi ikna etmeye çalışıyorsun”
diyerek tepki gösterdi.

PKK elebaşı Kalkan’ın İsrail’in uşağı olduğunu itiraf ettiği açıklama

Sözlerinin devamında, PKK elebaşı Duran Kalkan’ın son açıklamasından alıntı yapan Kılıçarslan,
“Diyor ki, ‘Lübnan’da engel ortadan kalkmış durumda… Daha fazla uzatılamaz. Tabii ki dananın kuyruğu Kıbrıs’ta kopacak’… Burada kendimizi paralamadık mı biz? Bu yayında kendimizi paralamadık mı? İsrail, Kuzey Kıbrıs’ta inanılmaz topraklar aldı. İnanılmaz kapalı yerleşkeler kuruyor. Buna bir çare diye. Sonra Türk ordusu devreye girdi ve orada duruma belli oranda bir nizam getirmedi mi? Getirdi. Kalkan, ‘Bu savaşın merkezi Türkiye’dir diyor. İçinde yer aldığı sisteme en karşı konumda olan sistemle en çok çelişen üçüncü dünya savaşının bir tarafı olan Türkiye’dir. Çıra Kıbrıs’a gelecek, Türkiye sınırına girecek ve savaş Türkiye’de yoğunlaşacak. Ne yapacak TC devleti? Ya Uşak olacak, teslim olacak, uydu haline gelecek. Her şeyini kaybedecek ya da kafa tutmaya kalkarsa parçalayacaklar. Bugünkü küresel sistem içinde TC devletine yer yoktur’ diyor. Bu eşkıya, bizi kendisi gibi emperyalizmin mayın eşeği zannediyor çünkü. Ölürüz uşak olmayız abi.”
ifadelerini kullandı.

“Uşaklığı kabul edene PKK diyoruz” diyen Kılıçarslan, bu açıklamanın PKK tabanına verdiği bir ‘teslimiyete hazır olun’ mesajı olduğunu söyledi.

Osman Kavala kimin teklifini kabul etti: Amerikan emperyalizmi sağdan soldan Türkiye’de

Sözlerinin devamında merhum Mahmud Esad Coşan Hocaefendi’ye iletilen bir tekliften bahseden Kılıçarslan,
“Kapalı bir toplantıda, ‘Bana bir şey teklif ettiler. Teklifi kabul etseydim bizim okullarımız, holdinglerimiz, küresel bir ağımız, medyamız, bürokraside ağırlığımız olacaktı. Ben bu teklifi elimin tersiyle ittim. Allah nasip etmesin’ diyor. Sonrası şu… PKK ve FETÖ’nün bu teklifi kabul ettiğine dair hiç şüphemiz yok. Amerikan emperyalizmi sağdan soldan Türkiye’de. Osman Kavala kimin teklifini kabul etti? Adnan Oktar, Haydar Baş… Kimin teklifini kabul ettiler? Son dereceli şaibeli bir trafik kazasında hayatını kaybetti
” dedi.

Moderatör Ersin Çelik de geçtiğimiz günlerde şehit edilen Hamas lideri İsmail Haniye’ye de yapılan benzer teklifi örnek gösterince Kılıçarslan, “Muhsin Yazıcıoğlu da bu teklifi kabul etmedi” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ