REKLAM ALANI
REKLAM ALANI

İBB’den CHP’li Günaydın’a araç kıyağı: Belediyeye ait yardım kartları bagajdan çıktı

CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait yeni bir skandal patlak verdi. AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, İBB’nin CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın’a özel araç tahsis ettiğini, araçta yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtılması gereken İBB’ye ait yardım kartlarının ele geçirildiğini açıkladı. Konuyla ilgili Whatsap yazışmalarını da paylaşan Gökçek savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

İBB’den CHP’li Günaydın’a araç kıyağı: Belediyeye ait yardım kartları bagajdan çıktı
REKLAM ALANI
AK Parti Ankara Milletvekili
Osman Gökçek

Beyaz Tv’de katıldığı programda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın ile ilgili çarpıcı bilgiler paylaştı.
YAZI ARASI REKLAM ALANI
CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Günaydın’a özel araç tahsis edildiğini anlatan

Gökçek, aracın karıştığı kazalarla ilgili tutanaklar gösterdi.

Günaydın’a belediye aracı

Gökçek
“CHP’li Günaydın’a İBB tarafından bir araç veriliyor. Bu aracın plakası ‘34 ERB 385′. Bu Gökhan Günaydın’a İstanbullunun parasıyla kiralanan ya da satın alınan bu aracın Günaydın’a verilmesi zaten suç. Ama Gökhan Günaydın, bu arabayı babasının malı gibi kullanmaya başlıyor. Bu aracın üzerinden çok enteresan yerlere gideceğiz. Size, bir trafik kazasında tutulmuş olan bir tutanağın fotoğrafını getirdim. Mustafa isimli kişi bu arabayla Ankara’da trafik kazası yapıyor. Tabi arabada çakar var. Polis de normal olarak ‘Kardeşim bu arabada çakar var. Siz trafik kazası yaptınız. Bu normalde suç. Olabilecek iş değil.’ diyor. Bunun üstüne bir tutanak tutuluyor. Bu arabanın içerisinde kimin olduğu ortaya çıkıyor . CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ve iki danışmanının da aracın içinde olduğu ortaya çıkıyor. Bu aracın içerisinde Günaydın’ın olduğu açık ve net ortada.”

ifadelerini kullandı.

Yardım kartları bagajdan çıktı

Günaydın’ın kullandığı söz konusu araçta çekilen fotoğrafları paylaşan Gökçek, İBB’nin yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtması gereken yardım kartlarının Günaydın’a tahsis edilen araçtan çıktığını açıkladı.

Gökçek şu bilgileri paylaştı;

“Neden bu araba önemli? Çünkü, bu arabanın bagajından bir fotoğraf geldi elimize. Bagajın içinde bazı markaların biliyorsunuz süper marketler zincirleri var. Fakir fukaraya, vatandaşımıza, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize, siz yardım yatırıyorsunuz veya İBB buradan bütün kardeşlerimize yardım gönderdiğini söylüyor. Buraya gönderilen yardım kartlarının, Gökhan Günaydın’ın arabasının bagajında olduğunu görüyoruz. Peki bu kartlar kime kullanılıyor? İBB’nin Sosyal Hizmetlerine bağlı olan bir yardım kartı, bir Grup Başkanvekili’nin bindiği aracın bagajında ne gezer? Araç belediyenin, Gökhan’a tahsis etmişler, arabanın bagajında yardım kartları var. Bu yardım kartlarının numaraları var. Bu kartları İBB ne için Gökhan Bey’e verdi? Sen benim ihtiyaç sahibi kardeşimin kursağından geçecek kartları Gökhan Günaydın’ın arabasına koyup kimlere peşkeş çektiğinizin hesabını vereceksiniz.”

“Kişisel harcamalarını yardım kartlarından yapmış”

Konuya dair yapılan Whatsapp konuşmalarını da yayınlayan Gökçek, Günaydın’ın kişisel harcamalarını belediyenin yardım kartlarından yaptığını belirtti. Gökçek
“Ey CHP’liler bunun altından nasıl kalkacaksınız? Bunu nasıl anlatacaksınız aziz milletimize bir söyleyin. Fakirin fukaranın kartını kursağınızdan geçirdiğiniz için bu haram değil mi? Bu, hak yemek değil mi? Bu, vurgun değil mi? Ne bir Müslüman’a ne de bir insana sığar mı?”

dedi.
Kendisine söz konusu görüntüleri ileten kişinin Gökhan Günaydın’ın yaptıklarından rahatsız olan bir kişi olduğunu aktaran
Gökçek şöyle konuştu;

    “Bu şahıs bana geldikten sonra kendisini araştırdım. Kendisinin, başta babam olmak üzere, cumhurbaşkanımız olmak üzere bizlere de hakaretten dolayı dosyası var. Bize davası var. Yani bu kişi bizimle alakalı bir kişi değil. Bu kişi ‘Osman ağabey artık dayanamıyorum. Yaptıkları vicdansızlıklara, milletin hakkını yemesine dayanamıyorum’ dedi ve bana bunları getirdi. Bunu getiren şahıs Allah izin verirse mahkemede de gelecek şahit olarak söyleyecek”

Gökhan Günaydın

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ