REKLAM ALANI
REKLAM ALANI

Bakan Bolat müfettiş yardımcılarıyla bir araya geldi: Yasa dışı ticaretle mücadelede görevleri önemli

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bakanlık bünyesinde göreve başlayan ticaret müfettiş yardımcılarıyla Ankara’da bir araya geldi. Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ”Dış ticaret hacmimizin 600 milyar doları aştığı bir dönemde, yasal ticaretin önünü açmak ve yasa dışı ticaretle mücadelede müfettişlerimiz önemli görev üstlenmektedir.” ifadelerini kullandı.

Bakan Bolat müfettiş yardımcılarıyla bir araya geldi: Yasa dışı ticaretle mücadelede görevleri önemli
REKLAM ALANI

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bakanlıkta göreve başlayan ticaret müfettiş yardımcılarıyla bir araya geldiğini belirterek, “Dış ticaret hacmimizin 600 milyar doları aştığı bir dönemde, yasal ticaretin önünü açmak ve yasa dışı ticaretle mücadelede müfettişlerimiz önemli görev üstlenmektedir.” ifadesini kullandı.

Bolat, sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

YAZI ARASI REKLAM ALANI
“Toplantımızda ticaret müfettiş yardımcılarına mesleklerinin her aşamasında adalet düsturu ile hareket etmeleri gerektiğini vurguladık. Dış ticaret hacmimizin 600 milyar doları aştığı bir dönemde, yasal ticaretin önünü açmak ve yasa dışı ticaretle mücadelede müfettişlerimiz önemli bir görev üstlenmektedir. Tüm müfettişlerimize ve yeni göreve başlayan müfettiş yardımcılarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.”

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ