REKLAM ALANI
REKLAM ALANI

İsrail’in gözü topraklarımızda!

Areda Survey’in yaptığı son araştırmaya göre, Türk halkının yüzde 89,4’ü, İsrail’in Türkiye topraklarında gözü olduğu görüşünde. Birkaç ay önce yapılan aynı araştırmada, bu düşüncede olanların oranı yüzde 81,6 çıkmıştı. Orandaki artış, Türkiye’de bu algının güçlendiğini ortaya koydu.

  • 04 Ekim 2024
  • 9 kez görüntülendi.
İsrail’in gözü topraklarımızda!
REKLAM ALANI

İsrail’in Türk topraklarında gözü olduğu görüşü güçleniyor. Areda Survey araştırma şirketi, İran’ın İsrail’e gerçekleştirdiği balistik füze saldırısının sabahında Türkiye genelinde 1100 kişiyle bir araştırma gerçekleştirdi.

2 Ekim’de yapılan araştırma, kantitatif araştırma yöntemlerinden CAWI tekniği ile “Areda Survey’in Profil Bazlı Dijital Paneli” kullanılarak gerçekleştirildi. Araştırmadan dikkat çeken sonuçlar çıktı. Buna göre araştırmaya katılanların yüzde 89,4’ü, “İsrail’in Türkiye topraklarında gözü olduğunu” düşünüyor. Katılımcıların yüzde 10,6’sı ise böyle bir durumun olmadığı görüşünde. Araştırma şirketinin, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği araştırmada da aynı soru yöneltilmiş, bu oran yüzde 81,6 olarak kayıtlara geçmişti. Birkaç ay içerisinde orana yansıyan artış, “İsrail’in Türkiye’ye saldırma ihtimali olduğu” algısının güçlendiğini ortaya koyuyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ